On blogi jäänyt taas vallan päivittämättä. Ei vaan ehdi. On käynyt mielessä jo koko blogin hautaaminenkin, mutta saa nähdä nyt.

Treenattu on ahkerasti. Agilityt menee välillä ihan hyvin, mutta välillä sitten taas homma leviää täysin käsiin. Viime viikko oli vähän tätä jälkimmäistä, edellisen viikon treenit menivät paremmin. En tiedä. Oma agilitymotivaatio on aika pohjamudissa, tuntuu että kehitystä ei tapahdu ollenkaan ja enempää emme agilitya nyt näissä olosuhteissa pysty ja ehdi treenaamaan. Mihinkään kisoihin ei ole ilmoittauduttu, pitää nyt katsoa, että josko sitä johonkin vääntäytyisi. Mutta agilityn suhteen on nyt vähän sellainen hanskat tiskiin -fiilis. En vaan osaa.

Tokoa on treenattu varsin ahkerasti ja pääasiallisesti treenit ovat menneet oikein hyvin. Tokoilu on tällä hetkellä ihan kivaa. Kaukojen asennemuutosprojekti on edelleen kesken. Tekniikka on nyt vähän levähtänyt, mutta pakko antaa sen suhteen vähän siimaa, kaikkea ei vaan voi saada kerralla kuntoon. Tunnari on sujunut treeneissä pääasiallisesti hyvin. Kerran tuli sellainen tilanne, ettei vaan löytänyt omaa, vaikka Into ainakin näytti kovasti yrittävän. Mutta useimmiten on sujunut hienosti.

Tajusin muuten juuri, että blogilla on merkkipäivä, ensimmäinen blogikirjoitus on kirjoitettu 13.2.2006, siis viisi vuotta sitten!