Maantain treeneihin navetalle pääsi Svante. Se olikin kovasti tohkeissaa ja svantemaiseen tapaan aika taitava. Tehtiin kaksi rataa, jotka saatiin molemmat heti nollana läpi. Ensimmäisellä kokeiltiin sellaiseen putken jälkeiseen hyppykuvioon oman valssaukseni sijaan Tommin ehdottamaa tapaa, jossa koko hässäkkä ohjattiin sieltä ulkoa (itse tungin sinne kuvioon sisälle). Hyvin, ellei jopa paremmin, onnistui silläkin tavalla.

Kontakteista radalla taisi olla puomi ja aa. Tällä kertaa en laittanut palkkoja valmiiksi, vaan merkkasin naksulla ja annoin palkan kädestä. Tuntui toimivan tämäkin.

Itseltäni lähti ekalla radalla navetan matto jalkojen alta (totta kai tuon huonomman polven alta) ja se vähän muljahti sivuun. Siinä tilanteessa ei tuntunut kauhean pahalta, mutta odottaessa polvea alkoi jyskyttää ja treenien jälkeen se oli ja on aika kipeä. Toivottavasti helpottaisi piakkoin.

Tiistaina oli sitten Inton treenit ProCaniksessa. Illan teemana oli päällejuoksut ja törkkäisyt. Ensin kokeiltiin tuota päällejuoksua kolmella rinnakkaisella hypyllä, jotka piti kaikki kiertää takaa. Olin melko varma, että tulee Inton kanssa ongelmia, mutta se menikin ihan hyvin.

Rataakin päästiin aika pitkälle, kunnes tuli nuo päällejuoksut toiselta puolelta. Ne olikin sitten jo heti vaikeampia (ohjaajalle), olen kyllä käsittämättömän tois(toko)puoleinen. Näitä jouduttiin hinkuttamaan jonkin verran, ennen kuin oikea rytmi löytyi.

Lopuksi otettiin sitten koko rataa teemalla 0 tai ulos. Ekalla yrityksellä kosahdettiin heti alkuunsa, mutta toisella päästiin sitten loppuun asti. Tosin ei se sitten ollutkaan nolla, kun yksi rima oli tullut alas. Itse en sitä huomannut ja Mariakin antoi meidän sitten jatkaa loppuun asti. Muuten rata meni tosi kivasti ja Into oli hieno.