Viikonloppun tokoiltiin molempina päivinä.

Lauantai-iltana oltiin Annen ja Veli Viljon ja Toivon kanssa Tullin nurtsilla. Into veti taas ns. perussettiä. Seuraamista, jossa nyt namiapu. Sitten pitkästä aikaa ihan perusnoutoa, kun kävin lauantaina ostamassa uudet kapulta kadonneen metallin ja hajoneen puisen tilalle. Palautusvauhti saisi olla parempi, palkkailinkin pääasiallisesti vauhdista.

Ruudussa Into meni ensin sivuun, mutta sitten autettuna oikein. Merkki hyvin ja merkiltä ruutuunkin hienosti. Luoksetulon seisomaan pysähdystä hinkattiin aika paljonkin. Taas ensin kerran maahan, mutta sitten ihan oikea asento ja melko kohtuullinen stoppikin. Erikseen sitten vielä sitä loppupätkää, joka saisi ja voisi olla huomattavasti nopeampikin.

Jääviä tehtiin kaikkia. Istuminen voisi edelleenkin olla nopeampi, mutta oikea asento kuitenkin joka kerta. Maahanmenoa ei ole tehyt aikoihin ja se näkyy heti. On ihan OK, mutta ei sellainen syöksyminen, kuin mitä Intolla parhaimmillaan. Seisomisen hyvin.

Kaukoista otettiin vain sitä ensimmäistä vaihtoa. Istumaan nousut tosi hyviä, jopa nopeita ja napakoitakin. Jes! Seisomaan noustessa jäi kerran istumaan (ymmärrettävää, kun tuota istumaan nousemista on hinkattu nyt aika paljon), mutta toistoilla hyvin sekin. Ylipäätään ilme on kaukoissa nyt parantunut, jähmeys on vähän karissut.

Sunnuntaina tokoiltiin edelleen Annen kanssa, nyt mukana myös Emma, Timo, Nasu ja Manukin.

Into veti taas aika samoja juttuja. Seuraamista pikku pätkä alkuun. Ihan jees. Sitten yksi luoksetulo eteen asti takapalkalla, hyvä (ei ennakointia)! Sitten stoppi, joka nyt ei mikään super, mutta Intolle ihan OK. Erikseen sitten taas loppupätkää, joka sinne päin. Sitten ruutua ja heti merkin kautta. Merkillä oli palkka, jonka Into oli jo aiemmin bongannut, eli merkki OK. Myös tyhjälle merkille kivasti ja ruutuun varsin mainiota vauhtia. Paikka oli nyt jostain syystä vähän ruudun vasemmassa reunassa, mutta selkeästi toki ruudussa. Ruutu siis oikein hyvä!

Jääviä tehtiin taas kaikkia. Asennot oikein, istuminen ja maahanmeno voisivat edelleenkin olla nopeampia (ei toki huonoja nytkään). Tunnarissa otettiin vain oman piilotusta, ihan OK. Lopuksi pari vauhtinoutoa metallilla, ihan jees. Hyvät treenit, kaikki koirat olivat huippuvireessä!

Aiemmin sunnuntaina olin Anun, Tuitun ja Nipsun kanssa navetalla. Into teki parit puomit ja aat (lätkällä), keppien avokulmaa (joka kerta oikein!) ja putkelta pois päin kääntymistä. Svante teki myös pikaiset kontaktit ja kepit pariin kertaan ja piti Tuitulle seuraa. Ai niin, Inton kanssa pari  hyppynoutoa metallilla. Hyvin molemmat.