Lauantaina otettiin Anun kanssa suunnaksi Jyväskylä, pitihän viime keväänä tienatut kisalahjakortit pistää käyttöön. Nyt lähdettiin liikkeelle vähän kevyemmällä kokoonpanolla, matkassa oli mukana vain nuoriso-osasto, eli Into ja Nipsu.

Kolmosten radat olivat varsin helpot, etenkin ensimmäinen. Pelkäsin vähän, että onko liiankin helppo ja suoraviivainen, eli käykö niin, että Into menee ja minä jään. Onneksi kontaktit oli ripoteltu radalle tasaisin välein, joten pysyttiin Inton kanssa aika kivasti samassa rytmissä. Radan alkua vähän jännäsin, kun siinä piti saada koira keppien ja aan välistä keinulle. Mitään varsinaisia jarrutuksia en arvannut tehdä, etten olisi törkännyt Into vahingossa kepeille. Turhaan pelkäsin, sillä Into tuli keinulle varmasti ja sai jarrutettua itsensä kontaktillekin. Putken jälkeiset hypyt olin jotenkin ajatellut ihan väärään kulmaan ja olin vielä ohjauksessa myöhässäkin, tähän tuli vähän ylimääräistä kaarrosta, mutta selvittiin. Muuten mentiikin sitten vaan suoraan ja virheittä, joten nollalla maaliin. Kun nopeammat tekivä virheitä, kävi siinä sitten niin, että Into voitti ekan radan.

Toisen radan alku (vaivaiset 9 estettä) oli sama kuin ekan. Taas olin vähän putken jälkeisillä hypyillä myöhässä, mutta selvittiin. Aalla en leikannut takana, kuten valtaosa, vaan väänsin edelliselle hypylle valssin ja irtosin aalta sivusuunnassa ja tein niiston (!) sinne aan jälkeiselle hypylle. Tämä onnistui ihan hyvin ja sain hyvän etumatkan ja näin Inton putkesta oikeaan suuntaan. Kepit päädyin ottamaan ulkokautta irroten itse aika voimakkaasti. Toimi hyvin, mutta sitten en ohjannut ollenkaan viimeiselle hypylle, vaan oletin, että Into kääntyy liikkeeni mukaan. Vaan eipä kääntynyt ja näin ohi viimeisestä hypystä ja siitä vitonen. Tuplanolla oli siis varsin lähellä, mutta onneksi se on jo tehtynä. Muuten olisi voinut vähän harmittaa.

Tässä videot radoista (kiitos taas Anulle):

A-kisa (0-voitto)
B-kisa (5)

Oli taas sellainen kiva "wanhan ajan" kisareissu, kiitos Anulle seurasta!