Vähän on ollut laiska viikko. Maanantain jälkeen ei ole tehty mitään. On ollut kaikkea ulkokoirallista puuhaa, kuten kodin laittoa (uudet huonekalut tuli viimein tiistaina!) ja muuta. Ja sitten ollaan oltu vaan laiskoja. Tai minä lähinnä, Into nyt on intoa piukassa aina.

Sunnuntaina äitienpäivän kunniaksi kello soi aikaisin aamulla ja suunnaksi otettiin Kana-Areena. Siellä treenailtiin Katjan ja Terhin kanssa.

Aloitettiin paikallaoloille. Ensin istuminen ja sitten makuu. Into oli oikein hyvin. Istumisessakin tuijotti kiltisti eteenpäin, vaikka mentiin piiloon jyrkästi sivuun. Makuussa ylösnousu avulla. Ajattelin nyt vahvistella niitä jonkun aikaa näin.

Eka kiekka aloitettiin kaukoilla. Ei mitään uutta auringon alla. Eka istumaan nousu vähän tahmea, sarjan keskellä OK. Lähempää ja epäformaalimmin teki oikein hyvin. Treeniä, treeniä.

Seuraaminen oli ihan OK. Parissa käännöksessä vähän ylityöskentelyä, mutta muuten tuntui ihan mainiolta. Tämä on nyt ihan oikeasti vakiintumassa aika kivaan malliin. Voi kun pysyisikin niin!

Tunnarissa vähän enemmän kapuloita, tiivis muodostelma ja ylimatkaa. Tarkasteli taas tosi kauan ja sitten jopa nosti väärää, toi kyllä sitten oikean. Äh, mennyt nyt jotenkin huonommaksi.

Sitten ruutu, josta tulikin varsinainen murheenkryyni. Into jäi ekalla ruudun eteen, korjasi sitten juuri ja juuri sisään ruutuun, mutta ei mennyt oikealle paikalle. Lähti vaan tulemaan pois, kun ei mikään kelvannut. Taisin käydä peräti kahdesti kiikuttamassa oikeaan paikkaan, mutta silti jäi aina liian eteen. Lopulta läheltä paikanhakujen kautta sain vähän sinne päin, mutta vaikeaa oli.

Toinen kiekka aloitettiin idarilla. Ekaan väliin maahan, toiseen ei mitään ja kolmannessa käskystä täyskäännös. Edelleen reagoi liikkurin  käskyihin jonkin verran ja seuraaminen menee matalaksi. Sinänsä ei virhe noin pisteitä ajatellen varmaan ole mitenkään merkittävä, mutta itseäni se ärsyttää. Jatketaan siis työstämistä.

Ohjattu. Tai lähinnä merkkiä. Ajatuksenahan on ollut saada Into ottamaan kontakti liikkurin "käskystä" ja näin irrottaa sitä vähän kapuloista. Tämä on vaan ollut todella vaikeaa, en ole saanut sitä ottamaan kontaktia ilman apuja. Vaan tänäänpä otti, jopa kahdesti. Jee! Merkit aika tahmeita, mutta palkkasin silti. Haetaan nyt vaan sitä varmuutta ja rentoutta ja nillittämällä ei Inton kanssa siihen pääse.

Tunnari uudelleen. Kisamainen, tosin vähän ylimatkaa. Nytkin haisteli kapulat ainakin kolmesti läpi, ennen kuin otti oman. Är ja mur. Tämä saisi nyt sujua varmemmin.

Hyppynoutoa. Eka oli ihan tosi hyvä, nopea ja tarkka ja hieno jarrutus eteentulossa. Sitten vähän provosoin menemällä itse aika lähelle estettä ja heittämällä kauas sekä hetsaamalla palautuksessa. Ekalla törmäsi (teki taas sellaisen megahypyn, että ei vaan mahtunut), uusinnalla jarrutti hienosti hyppyyn. Hyvä, hyvä!

Sitten lopuksi vielä sitä ruutua. Ensin pari paikanhakua läheltä, sitten jätettiin lelu ruutuun ja koko liike. Sitten sama ilman lelua ja taas jäi vähän eteen. Korjasi sitten hitusen paremmaksi, mutta turhan edessä oli nyt kyllä ajatus. Pitää testata ulkona, että onko sama vai tekikö paikka (seinä) tepposet.

Kiva aamupäivä. Pientä säätöä oli, mutta Into tuntui silti oikein kelvolliselta. Kiitokset seurasta!