Nyt voi ihan oikeasti sanoa, että taas, sillä tänäänkin tokoiltiin.

Nyt pääsi mukaan vain Into, alkuun otimme ryhmässä paikallaolon, jossa Into taas meinasi nostaa pään, kun jätin ja sitten, kun palasin. Molemmista huomautus, jonka jälkeen ihan OK. Näitä jättötilanteita pitäisi nyt treenata. Itse paikallaolo oli varsin rauhallinen ja varma.

Seuraamista otin nyt namilla, vähän parempaa kuin eilen, mutta aika heikkoa silti. Sääti ja sähelsi koko ajan.  Seuraamiseen pitäisi nyt ottaa kunnon tehokuuri. Istumisia edelleen avustaen, muutama viimeinen jo varsin hyviä.

Noudosta otin pelkkää palautusta, ensin vauhdista palkaten, sitten eteen asti. Molemmat hyvin ja vauhdikkaasti. Ruutuun Hanna vei palkan, kun otin Intoa autosta, ei siis voinut havaita palkan viemistä, silti meni hyvin, suoraa ja kovaa. Hienoa. Ihan kuin tämä ruutu nyt vähän edistyisi, sitä romahdusta odotellessa ;). Lopuksi kaukoja, jotka ihan hyvin.

Samoja juttuja tunnutaan nyt tekevän joka kerta, ohjelmaa täytyisi hiljalleen laajentaa, jos joskus meinataan johonkin edetäkin... Niitä tuttuja liikkeitä on vaan niin helppo treenata ja työtä riittää niissäkin, mutta silti olisi pakko vähän hiljalleen päästä eteenpäinkin.