Maanantaina olin taas yli puoli vuorokautta töissä, joten tokon valmennusryhmän ja kaikki muutkin treenit jäivät vain haaveeksi.

Tiistaina otettiinkin sitten taas pitkästä aikaa suunnaksi Mouhijärvi ja agitreenit. Olin kerrankin ajoissa paikalla, joten ehdin tehdä siinä pihalla pienet tokotreenitkin Inton kanssa.

Tehtiin kaukoja, taas vähän ahdistui, kun autot liikkuivat selän takana, mutta pääasiallisesti ihan OK. Aika paljon tehtiin ihan läheltä vähän jumpaten.

Tunnari. Kymmenisen kapulaa varsin väljässä rivissä ja vähän ylimatkalla. Kun palasin viemästä kapuloita Inton luokse vapautin sen kiinnin leluun ja lähetin siitä sitten lennosta kapuloille. Teki aivan sairaan hyvän tunnarin. Osui omalle melkein heti, nappasi nopeasti ja varmasti ja palautti laukalla. Siis huippua!

Sitten tehtiin merkkiä vähän eri suunnista ja eri matkoilta. Välillä annoin kiertää vauhtipalkalle, välillä kävin palkkaamassa merkille. Into teki näitä ihan hyvällä vauhdilla.

Sitten ne agitreenit. Huoh. Itku pääsi jo melkein ratapiirrosta katsellessa. Keskellä rataa suora putki, joka mentiin neljästi ja melkeinpä joka kerta seuraava este piti kiertää takaa. Aika takkuista oli, itselläni oli rytmi ihan hukassa ja jotenkin vähän varonkin, kun pelkään niin, että Into liukastuu tai jotain ja teloo itsensä. Tokalla kierroksella päästiin kuitenkin melkein koko rata läpi nollana. Kolmoselle taisi tulla kielto ja samoin sitten esteelle nro 25. Mutta ne hankalat kohdat saatiin onnistumaan edes jotenkin. Ollaan tehty agia nyt niin vähän, että tuntuma on täysin hukassa. Pakko olisi vähän uskaltautua treenaamaan ja kisaamaan ennen SM-kisoja.

Mutta sen verran viheliäinen rata oli, että päätin heti ottaa sen käyttöön keskiviikon valkkuryhmän treeneihin, minulla kun sattui olemaan vetovuoro ja teemana oivasti vielä rääkki...