Viime viikko meni vielä lomaillessa ja lomailtua tuli tästä blogin pidostakin. Aika veltto viikko oli kyllä, eli sikäli menetys ei ole kovin suuri.

Viski oli meillä hoidossa tiistaista sunnuntaihin. Tiistaina olinkin sitten Viskin kanssa agilitytreeneissä. Kevyitä (!?) ajoitusongelmia oli (etenkin kepeillä), mutta saatiin me muutamia esteitä tehtyä ongelmittakin ;-). Viskiä on kyllä kiva viedä, vauhtia on aika kivasti.

Koska Svante oli autossa mukana, käytin hyväkseni vierasta paikkaa ja otin pienen tokotreenin.Vähän seuraamista, ohjattu, tunnari ja kaukot. Kaikki ongelmitta, tunnari on ihan nappisuoritus, vaikka sitä ei aikoihin olekaan otettu.

Perjantaina vedin läpi kaikki EVL:n liikkeet ja kaikki sujui oikein hyvin. Ohjatun otin nyt niin, että kaikki kapulat olivat paikoillaan, mutta Svante toi molemmat puolet ilman ongelmia.

Sunnuntaina sitten oltiin tokokisoissa Köyliössä. Jo menomatkalla olo tuntui suorastaan tukalan kuumalta (sää oli _tosi_ kuuma) ja kun pääsin perille, olin itse todella huonovointinen. Melkein pyörryin. Yritin juoda, mutta silti olo oli hutera ja heikko. Koekin sujui huonosti, Svante meni istumisessa maahan ja ruutukin meni nollille (meni kyllä sallittujen käskyjen puitteissa ruutuun, mutta kävi maassa ruudun ulkopuolella). Koska mahkuja ykköseen ei ollut ja koska oma vointini oli aika huono ja koska olosuhteet olivat todella rankat (se kuumuus oli jotain aivan käsittämätöntä) päätin sitten keskeyttää kokeen siihen.

Kotona olin koko loppuillan aivan veto poissa, vatsa oli vähän sekaisin ja olo huono.  Tiedä sitten, että mistä mahtoi johtua, mutta elämäni hirvein toko-kokemus joka tapauksessa.

Tänään olin jo matkalla agilitytreeneihin, kun Tommi soitti ja sanoi, että olen ainoana treenaamassa, joten peruuntuivat sitten nekin. No huilitaan nyt sitten tämäkin päivä.