Onpas ollut mukava viikonloppu! Ei mitään varsinaista ohjelmaa, ollaan vaan oltu kotona ja lepäilty. Olen oikein tyytyväinen, että ei tullut ilmoitettua Svante tämän(kään) viikonlopun agilitykisoihin, kotona oli paljon mukavampaa.

Lauantaina tartuin haasteeseen ja pesin isot pojat (Oiva, Elvis ja Svante), siis oikein kunnon shampoopesu. Nuo noutajat etenkin olivat aivan järkyttävän likaisia ja Svantesta pesu taas sai irti loputkin karvanlähdön irrottamat karvat. Hirveä hommahan tuo taas oli, mutta tulipahan tehtyä.

Illalla sain Juhan houkuteltua viemään Oivan ja Elviksen vähän pienemmälle lenkille ja tein itse Svanten ja Inton kanssa lähes parin tunnin vauhdikkaan lenkin, osin metsässä, osin tiellä.

Sunnuntai valkeni aika sateisena, mutta siitä huolimatta innostuin heti aamusta tekemään kaikkien poikien kanssa pitkän metsälenkin (jos kerran kastuu joka tapauksessa, niin samoin tein sitä voi kastua sitten kunnolla). Lenkin jälkeen otin Inton kanssa pari ruutua ja vähän kaukojen asentoja.

Illalla oli taas Saaran ja  Ansan agit Niihamassa. Otin mukaan Svanten ja Inton tein siellä Niihaman metsissä taas melkein tunnin lenkin (jestas, että siellä oli hirvikärpäsiä *yöks* !!). Ehdin sitten vielä lenkin jälkeen tekemään Inton kanssa megahäiriössä vähän seuraamista, maahanmenoja ja luoksetulon. Hienosti pikku-ukko keskittyi, vaikka säpinää piisasi, kentällä oli samaan aikaan yksi ryhmä treenaamassa agia, toinen tokoa ja autoja, ihmisiä ja koiria kulki ohi koko ajan. Kotona otettiin sitten vielä vähän kaukoja.