Oih, ihanaa. Eilen sitä lunta vihdoin tuli. Heti on paljon valoisampaa ja lenkkeily onnistuu metsässä illallakin. Voi kun tämä kestäisi. Edes hetken.

Keskiviikkona oli Svanten agitreenit Nokialla. Ennen Svanten treenejä otin Inton kanssa vähän tokoa siinä ulkokentällä. Kenttä oli aika jäinen, joten vähän täytyi varoa. Liukkaudesta huolimatta otin ruudun, joka meni oikein hienosti. Intokin varoi vähän liukasta alustaa ja liikkui sellaisella järkevällä nopeudella. Sitten parit merkille menot ja kerran sitten merkinkin kautta ruutuun. Vähän Into lähti vinoon, mutta löysi kuitenkin ruudun hienosti. Seuraaminen oli ihan OK, samoin kaukot. Luoksetulot läheltä ovat edelleen ärsyttävän hitaita, mutta jatkamme asian työstämistä.

Svante oli ageissa taas varsin taitava. Ekalla radalla sen huono pussitekniikka (Svante tekee pussin liian pystyssä asennossa) aiheutti vähän haasteita, mutta siitäkin selvittiin. Radat Svante selvitti ilman suurempia ongelmia, joitain käännöksiä hinkattiin paremmiksi ja yritettiin saada minun käsiäni järjestykseen :). Kepeille mentiin joko jyrkästä avo- tai umpikulmasta. Nämä Svante teki hienosti. Kaikkiaan varsin mukavaa tekemistä Tanterolta.