Vuosi 2009 alkoi treenaamalla, totta kai. Vuorossa toko ja Tesomalla treenailtiin tutulla porukalla.

Into teki tuttuja juttuja. Aloitettiin seuraamisella, joka oli nyt vähän keulivaa ja vallatonta. Sitten olikin sormet niin jäässä, että oli pakko siirtyä vauhdikkaampin ja lelulla palkattaviin juttuihin :).

Ruutu oli varsin mainio tänään. Ensimmäisellä kerralla palkka oli valmiina, toinen tyhjään. Into teki hyvät ja nopeat ruudut ja löysin oikean paikankin hienosti. Nouto oli ihan peruskamaa, ei erikoisempaa. Oikealle vinoista heitoista luovutusasento meinaa jäädä himpan vajaaksi, tätä pitää muistaa treenailla. Kapulan otot olivat nyt hyvät, Into nappasi kapulan oikein takaa.

Luoksetuloa ensin vauhdista palkaten, sitten stoppeja, joista ensimmäisen seisominen huono, toinen oikein hyvä. Maahankin Into meni ihan kivasti. Lopuksi vielä suora luoksetulo eteen, todellisuudessa Into pysähtyi jonnekin jalkojeni väliin, ihan vähän meni siis pitkäksi, mutta vauhti oli hyvä!

Lopuksi merkkiä, jossa Into mielellään jää vähän kauas merkin taakse, eli tässä pitää paikkaa vähän viilailla. Toki merkkiä on tehty aika vähän, eli ei se voikaan olla vielä ihan valmis.

Kylmä meinasi tulla, mutta oli tosi kivat treenit. Into oli oikein mainio ja toimi hienosti. Tästä on hyvä lähteä viemään uutta vuotta eteenpäin :).