Keskiviikkoiltakin kului hyttysten uhrina Niihamassa. Uhraus oli maanantaista suurempi, sillä treeniaikaa oli kaksi tuntia ja varmuuden vuoksi menin vielä paikalle tuntia liian aikaisinkin... Oli siis valmennusryhmän treenit ja oikeasti olisi ollut Anun vuoro, mutta koska olivat Nipsun kanssa kisailemassa, pääsimme me Inton kanssa sitten tuuraamaan.

Päivi veti treenit ja teemana oli rata. Tehtiin siis ihan perusratatreeniä, kaksi kisamittaista rataa ehdittiin vetämään. Into oli taas ihan hyvä ja pelottavan kuulolla (eli kohta varmaan taas repeää). Ekalla pätkällä pudotti ensin pari rimaa, mutta uusinnalla tehtiin nolla, jee! Vähän yksi tiukka kurvi levahti, mutta en alkanut sitä nyt hillittömästi hinkkaamaan, koska kokonaisuus oli kuitenkin oikein kiva.

Tokalla pätkällä säädettiin yhden takaakierron kanssa. Into tuli edelliseltä esteeltä niin vauhdilla, että oletin sen ajatuvan "ilmaiseksi" sinne kiertoon ja stoppasin oman liikkeen ja käänsin kropan aivan liian aikaisin. Sitten  kun noin triljoonannella toistolla tajusin ohjata kunnolla, ei ollut mitään ongelmaa. Tämä pätkä muuten Intolta myös ihan hyvää menoa.

Tosi mukavat treenit (pl. ne hyttyset). Radat olivat aika vauhdikkaat ja väljät, ei mitään sellaista nysväysvääntöä. Intolle ratatreenit ovat juuri sitä mitä pitäisi tehdä, eli pitää oppia tekemään niitä kokonaisia ratoja pätkien sijaan. Meille tämä oli siis varsinainen tilaustreeni. Kiva!