Tänään oltiin taas parin viikon tauon jälkeen liitelemässä. Intokin pääsi mukaan ja sai vähän leikkiä ja ottaa luoksetuloa ennen Svanten treenien alkua. Svanten ekan radan aikana se alkoi kiljumaan (muiden radat odottaa ihan nätisti, mutta se on liikaa kun Svante menee) ja lopputreenit nuori herra viettikin sitten autossa jäähyllä. Svante sai sitten todellista laatuaikaa kaksin minun kanssani :).

Agitreenit menivät hyvin. Ekalla radalla sähellettiin ja sitä hinkattiin useampi kerta. Yritin nyt itse olla kriittinen ja ottaa uudelleen, vaikka periaatteessa virheittä mentiinkin, mutta parantamisen varaa jäi. Toka ja kolmas tehtiin nollia, mutta niistäkin otin joitain kohtia uudelleen tai kokeilin vaihtoehtoisia tapoja. Kontakteilla palkkasin vaihtelevasti kädestä ja välillä mentiin kisamaisesti palkkaamatta. Ne ihan OK. Kaikkiaan oikein kivat ja onnistuneet treenit, vähän tässä alkaa jo kisajalkaa vippaamaan. Josko sitä kohta pitäisi...

Illan paras uutinen oli, että ryhmämme on saanut kesäksi treeniajan Niihamasta. Ihanaa, ei tarvitse takuta Eteläpuiston onnettomien olosuhteiden kanssa!