Eilen agikiidettiin taas Mouhijärvellä, tällä kertaa Markon opeissa. Itse olin ehkä hiukan väsynyt, treenejä edeltävät tunnit kun tuli huseerattua muuttoapuna Anulle, kerrostalon portaita tuli juostua askelma jos toinenkin. Into oli taas intoa piukassa käkittyään autossa odottelemassa sen saman ajan.

Pätkä oli aika helppo, kepeille meno oli tosi jyrkästä kulmasta ja sitten taas kepeillä piti pystyä vähän jättämään, että ehti tekemään valssin, joka taas helpotti elämää suuresti sen jälkeen. Into haki kepit oikein, kun maltoin vaan viedä rauhassa, heti jos lähdin hätäilemään oli kyllä toisessa tai kolmannessa välissä. Nyt myös pujotteli aika varmasti loppuun asti, vaikka vähän otinkin etäisyyttä sivusuunnassa.

Suurimmat ongelmat tulivat sen valssin jälkeen kohdassa, jota en etukäteen pitänyt minään potentiaalisena haasteena. Valssiin ehdin hyvin ja sain sen kohdilleenkin, mutta Into jotenkin liimautui minuun valssin jälkeen, eikä meinannut tajuta hypätä sitä aika suoraan edessä ollutta hyppyä. Sitten kun ohjasin oikein korostuneen huolellisesti, meni se ihan hyvin. Sinne minun taakseni jäi putki, saattaapi olla, että lukitsi vähän sitäkin.

Loppu menikin sitten ihan hyvin, yhtä kurvia vähän pienennettiin ja radan päättänyt aa oli varsin mallikas ja nopea. Sen sijaan, että Into olisi ottanut palkkana olleen juuston, se liiskasi sen ilmeisesti kuonollaan alustaan kiinni...

Erikseen otettiin sitten kepeille sellaista törkkäisyä, jossa siis olen itse ihan kepeissä kiinni ja autan koiran oikeaan väliin. Ihan hyödyllinen ohjauskuvio, jota en vaan itse oikein osaa, kun Svanten kanssa en ole käyttänyt. Oletin Intonkin olevan sellainen, että se mieluummin haluaa tilaa keppien hakuun, kuin minua sinne törkkimään, mutta pieni mies yllättikin minut ja reagoi tuohon hienosti. Näitä siis tehdään ehdottomasti lisää. Näillä lopun pujotteluilla oli palkka valmiina ja Into pujottelikin tosi hienosti ja varmasti, vaikka itse otin etäisyyttä aika rajustikin.

Huh, olipa aika rankka ilta. Kotona saunan (ja yhden siiderin) jälkeen ei unta tarvinnut kovin suuresti houkutella.