Viikonloppu mennä hujahti vauhdilla, lauantaina juhlimme Sannan ja Nikon häitä ja sunnuntaina olin katsomassa agin PM-kisoja Vantaalla. Omat koirat jäivät vähän hunningolle. Lauantaina sentään otin Inton kanssa pari vauhtinoutoa, vähän seuraamista ja jääviä.

Maanantain agilitytreenit jäivät väliin, kun meni töissä vähän pitkään (tuli tehtyä sellainen viidentoista tunnin työpäivä), kotona olin samoihin aikoihin, kuin mitä yleensä agitreeneistäkin, eli yöllä. Koirille tosi kurja päivä, kun pääsivät vain ihan pienille lenkeille, mutta näitä aina välillä tulee.

Tiistaina hurautin sitten Svanten kanssa taas Mouhijärvelle agitreeneihin. Into ei tällä kertaa päässyt mukaan, sillä viime tiistaina se autossa odottaessaan repi takapenkin selustan aika täysin *grr*. Pitää vissiin kehitellä sille joku umpio tuonne autoon. No, Svante sai nyt laatuaikaa kahdestaan kanssani.

Treeneissä teimme kaksi rataa. Svanten kanssa huomiota kiinnitettiin optimaalisiin teihin ja tiukkoihin käännöksiin. Vielä entistäkin paremmin pitäisi oppia ennakoimaan noita kääntymisiä ja uskaltaa ottaa vauhtia pois ja hakea sitä kautta paremmat tiet. Svante teki ihan kivasti töitä, ohjaaja sen sijaan oli vähän unessa