Aloitimme viikonlopun kurvaamalla navetalle treenaamaan. Mukana Into ja Viski.

Aloitin ensin Inton ja tokoilun kanssa. Aluksi seuraamista, joka nyt vähän turhankin innokasta. Pidemmillä pätkillä sain tasoittumaan. Kokeilimme vähän juoksuaskelia ja hidasta käyntiäkin, ei ongelmia. Sitten jääviä. Maahanmenoa ensin nopeista menoista palkaten, sitten kokeilin ihan kisanomaisestikin, hyvin meni. Istumisissa autoin taas ensin käsiavulla, sitten kokeilin ensimmäistä kertaa seuraamisesta. Onnistui, varjosta katsoen istui ihan nopeastikin, mutta varma en ole, kun en itse voi yhtään kurkkia. Seisomisetkin ihan OK.

Ruudusta tulikin sitten vähän hikisempi projekti. Olin vienyt etukäteen lelun, siinä ei ongelmia. Sitten kun yritin tyhjään ruutuun, meni Into hyvin sisään, mutta kaartoi vasemmalle ja meni sivumerkkin välistä ulos. Jos jäin odottamaan, lähti pyörimään ruudun taakse. Argh. Kävin näyttämässä paikan, jolloin OK. Otin sitten useammankin toiston ihan läheltä. Tuon ruudun kanssa olisi kyllä alettava nyt tosissaan tekemään töitä. Se on ollut tosi vähällä tekemisellä, kun en ole pimeässä ulkona sitä viitsinyt tehdä.

Lopuksi kaukoja taas useamman liikeen sarjana muutaman metrin etäisyydeltä. Ei todellakaan ollut mitään täydellistä, mutta olin oikein tyytyväinen.

Agiliidossa Into teki puomia, aata ja vinokeppejä ja sitten muutaman esteen pientä "rataa". Ei mitään erikoisempaa näissä. Rengasta otin yksittäin naksulla palkaten. Into aiheutti minulle lievän sydärin hyppäämällä kerran renkaan yli, siis sieltä renkaan yläreunan ja kehikon välistä :-o. Onneksi se on tuollainen kääpiö, että mahtui ja todennäköisesti selvittää myös sen metrisen esteen, ainakin tuolla loikalla oli korkeutta jonkin verran enemmän.

Sitten Viski, jonka olin tällä kertaa jättänyt autoon odottamaan. Tein muutamaan muutaman esteen pätkää, joista ensimmäisellä rengas, keinu, kepit ja hyppy. Joskus Viskin kanssa on ollut renkaalla (etenkin noin ensimmäisenä esteenä, kun olen ottamassa vastaan) vähän ongelmia, mutta nyt oikein hyvin joka kerta. Samoin keinu mainiosti ja siitä kepeille loivasta avokulmasta. Puomia ja aata otin jonkin verran yksittäin niin, että laitoin palkan alas valmiiksi. Näin sain Viskin menemään alas asti riippumatta omasta sijainnistani. Täytyy nyt miettiä, että teenkö tuota enempää. Pahin pattitilanne saatiin aikaiseksi kepit-hyppy-aa -sarjalla, jossa Viski lähes väkisin tunki aan alla olevaan putkeen. Viskin treenit olivat vähän sellaista säheltämistä, kun seuraava ryhmä jo huohotti niskaan ja tuli vähän kiire.