Sunnuntaina aamupäivästä hakuiltiin siellä samassa paikassa kuin viimeksikin. Päätin hyödyntää tutun maaston ja ottaa Intolle yhden tyhjän.

Aloitin oikeasta etukulmasta, jonne ensimmäisellä lähetyksellä yritti lähteä aika vinoon. Otin takaisin ja uudella lähettämällä meni suoraan ja aivan järjetöntä vauhtia. Mutta hieno ja nopea löytö. Vasemman etukulman pisto oli aivan täydellin, suora ja nopea  ja maalimies ylös.

Toisella oikealle kääntyi aluetta liian aikaisin eteenpäin ja irtosi jonnekin ties minne bongaten ilmeisesti marjastajajoukon. Toisella lähetyksellä Into lähti paremmalla linjalla ja maalimes löytyi. Sitten vasemmalle tyhjä, jolle lähti todella lujaa ja upposi syvälle, kävi ties missä ja tuli sitten jonkun ajan kuluttua takaisin. Hmmm... Sitten viimeinen oikealle, jossa taas sinkosi sinne missä oli bongannut marjastajat ja tuli takaisin hyvin läheltä maalimiestä juosten. Uudellakin lähetyksellä yritti kurvata samaan suuntaan, josta ärjäisin ja sitten ei meinannut lähteä ollenkaan, liikuin itse jonkun metrin sisään alueella ja sitten Into lähti ja löysi maalimiehen.

Inton mielestä tänään tärkeämpää oli matka (juokseminen) kuin päämäärä (maalimiehet). Hyvää oli vauhti ja jaksaminen, teki hermeettisiä pistoja hullulla vauhdilla, mutta ei hiipunut kyllä yhtään. Aika tasapainoilua tämä hakuilukin.

Ja hirvikärpäsiäkin jo sitten sai nyppiä päästään. Yöks.