Perjantaina tokoiltiin valkkuryhmän kanssa Hervannan Näyttämöpuistossa. Häiriöitä riitti taas enemmän kuin kotitarpeiksi. Etenkin ne lentelevät frisbeet olivat Inton mielestä varsin kiinnostavia.

Ensin tehtiin paikallaolot. Näissä ei muistaakseni mitään ongelmaa.

Yksittäin Into taisi ottaa ensin seuraamista, jossa ei isompia ongelmia. Sitten tunnari kisanomaisesti. Asettui kapuloille niin, että seisoi oman päällä, eikä sitten ikinä laajentanut etsimistä sinne asti. Aikansa haisteli ja sitten petti hermo ja toi väärän. Uusinnalla sitten löytyi se omakin. Ohjatussa ei taas vaan voinut lähteä merkiltä ollenkaan. En käsitä, että mistä tämä epävarmuus on nyt tullut. Jos Into ei näe kapulaa, niin ei lähde ollenkaan. Nytkin kapulat olivat varta vasten pystyssä ja varsin hyvin näkyvissä, mutta ei vaan pysty menemään. Kävin näyttämässä kapulan ja sitten OK. Tein sitten vielä uudestaan ja uusinnalla haki molemmat puolet ihan hyvin. Ruutu taisi olla ihan OK.

Toko on kyllä tällä hetkellä sellaista pakkopullaa, ettei ole tosikaan. Päätinkin, että me Inton kanssa jätämme piirinmestaruudet väliin. Ihan turha mennä kisaaman, kun kaikki liikkeet ovat aivan levällään jo treeneissäkin. Ei ne siellä kisoissakaan sitten onnistu. Ja kun treenaaminenkaan ei huvita, kun koko laji vaan ahdistaa, niin olkoon nyt sitten vähemmällä. Onneksi ei ole pakko.