Perjantai-iltana pääsimme Inton kanssa vieraaseen hakuryhmään treenaamaan. Ja aika pian kävi selväksi, että arki-iltatreenit alkavat olla tältä syksyllä paketissa, pimeys yllätti ja viimeisten koirien treenit vedettiin läpi pimeydessä lähes käsikopelolla.

Intolle olin suunnitellut ottavani kuusi pisto, viisi maalimestä ja yhden tyhjän. Aloitin oikeasta etukulmasta ja ihmettelin, kun Intolla kesti niin kauan löytää maalimies (lähti kuitenkin ihan hyvin etukulmaan), vaan pian se syy selvisikin, kun en etukulmasta löytänyt ketään, maalimies olikin mennyt kakkospiilolle, sinne siis meni myös Into. Vasen etukulma hyvin ja ongelmitta, vaikka maalimies oli tosi syvällä.

Sitten oikealle, jonne lähetin nyt aika läheltä kakkospiiloa, kun en halunnut jättää liikaa tutkimatonta aluetta väliin. Tähän tuli suunnittelematon, mutta ihan OK tyhjä. Vasemmalle tehtiin sitten ihan treenisuunnitelman mukainen tyhjä, joka oli tosi hieno! Sitten oikeallekin Into teki tyhjän, vaikka meni tosi hyvällä linjalla kohti maalimiestä. Uudella lähetyksellä löytyi sitten äijäkin. Päätin ottaa sitten enää yhden vasemmalle, koska Intoa oli juoksutettu jo ihan urakalla. Into teki aivan upean tyhjän ja vähän ihmettelin, kun ei nostanut äijää, vaikka juoksi aivan takalinjalle ja eteni siellä. Lähetin uudestaan ja nyt kääntyi työskentelemään taaksepäin ja nosti äijän sieltä alueen etuosasta kakkospiilosta...

Vähän siis tuli sählinkiä, mutta Into oli tosi hieno. Se joutui tekemään töitä tosi paljon, mutta  vauhti ja into pysyi samana (kovana) koko ajan. Into teki laajoja ja tosi hyviä pistoja, alue oli tallattu ainakin 60, todennäköisesti osin lähes 70 metriä syväksi, mutta silti Into upposi hyvin pistoille. Myöskään vierailla maalimiehillä ei ollut Inton toimintaan mitään vaikutusta. Nyt tuo sen hakutyöskentely alkaa näyttää sellaiselta kuin haluan.