Ihan sikasiistiä, ainakin Inton mielestä. Keskiviikkonakin nimittäin agiliidettiin. Tällä kertaa valkkuryhmän treeneissä.

Teemana oli vauhti ja sitä saatiin. Rata oli helppo, suoraviivainen ja vauhdikas. Esteitä oli 30 ja se tehtiin kahdessa osassa siten, että ensin mentiin ilman koiraa ja sitten koiran kanssa. Ekan 17 esteen pätkän tein näkymättömän koiran kanssa useamman sekunnin nopeammin, kuin Inton kanssa. Näkymättömällä koiralla oli paljon nopeammat kontaktit!

Toinen pätkä (17-33) osuikin sitten ajoituksellisesti paremmin kohdilleen. Näkymättömän koiran ja Inton aikaero taisi olla vain rapiat puoli sekuntia. Nyt osasin siis paljon paremmina arvioida oikean rytmin ja tahdin.

Lopuksi tehtiin sitten koko rata niin, että piti välipalkata useampaan kertaan. Intolle lensi pallo ensin aalta, sitten kepeiltä, kerran puomilta ja vielä kerran kepeiltä.

Into oli ihan sairaan hyvä tänään! Rata oli toki tosi helppo, mutta silti harvemmin käy niin, että kaikki pätkät vedetään kerrasta nollana. Nyt sekin onnistui. Hyvä Intsu!