Viikko sitten alkoi _vihdoinkin_ kesäloma ja sen myötä koneen ääressä istuminen vähentyi huomattavasti ja blogikin on joutunut pieneen paitsioon. Laitan nyt pientä tiivistelmää kuluneen viikon tapahtumista.

Viime viikonloppuna oli agin MM-karsinnat. Pähkäilin ja arvoin pitkään Svanten ilmoittamisen kanssa, mutta päädyin sitten kuitenkin lähtemään. Ja näin jälkikäteen olen ihan tyytyväinen, että tuli lähdettyä, vaikka sunnuntaille ei meidän vauhtimme riittänytkään. Ensimmäisellä hyppyradalla Svanten kanssa teimme sellaisen meille tyypillisen pikkusievän nollan, jolla taisimme olla sijalla 38. Agiradalle lähtiessä ajattelin, että ei tänne ole lahnailemaan tultu ja päätin ottaa radan vähän riskillä. No, se ei kannattanut, sillä saatiin yksi rima alas ja sitten puomilta kontaktivirhe, mutta vauhtia oli kivasti ja menossa tekemisen meininkiä. Vaikka kisat loppuivat siihen, jäi silti ihan hyvä fiilis. Ja hyvän fiiliksen kruunasivat Anu ja Tuittu, jotka paransivat kuin sika juoksuaan ja päätyivä lopulta mineissä upealle 14. sijalle, hienoa menoa! Jännittämistä riitti siis ihan perhepiirissäkin loppuun asti. Samalla reissulla testattiin MM-kisojen katsomopaikkamme, hyvät olivat!

Keskiviikkona treenattiin agilitya pienesti. Svante oli vähän laiskanpulskea, mutta ihan OK. Intokin pääsi pieniä pätkiä tekemään ja olihan se taas säheltämistä! Onneksi pääsemme syksyksi kunnon koulutukseen sen kanssa.

Tänään sunnuntaina oli agin piirinmestaruudet Valkeakoskella. Kaikkiaan ohjelmassa oli kolme rataa; kahden piirinmestaruusradan lisäksi yksi ekstrakisa. Maksien puhde alkoikin tuolla ylimääräisellä agiradalla ja sillä teimme Svanten kanssa nollan (sij. 4.). Kontakteilla Svante pysähtyi liian aikaisin ja jouduin vähän valuttelemaan sitä, muuten ihan kiva (joskin varsin helppo) rata.

Toinen agirata olikin sitten astetta kinkkisempi. Onnistuimme kuitenkin Svanten kanssa selvittämään sen kunnialla, tulokseksi siis nolla ja viides sija. Hyppärikään ei mikään vaikea ollut, joten kruunasimme triplanollamme siellä,  nollia tuli paljon ja taisimme olla vasta kymmenensiä. Piirinmestaruuskisassa sijoituimme kahden radan yhteistuloksissa kolmansiksi, eli näin pronssia meille.

Svante ei ihan parhaimmillaan ollut, tai varma, mutta aika hidas. Mutta eihän tuo silti ihan huono päivä ollut, triplanolla ja piirinmestaruuspronssia, en siis valita :D.