Viime viikko meni pääasiallisesti puutarhassa omenapuun varjossa lepotuolissa kirjoja lueskellen. Jos neljän viikon kesälomasta ensimmäiset kolme viikkoa sataa, niin sen neljännen viikon helteistä otan kyllä irti kaiken mahdollisen!

Tiistaina sentään hurautin Jokelaan hakemaan Juntoilta käytettynä ostamani koirahäkin. Se on tosi hieno ja nyt on pojilla paljon enemmän tilaa matkustaa, kiitos vielä kerran! Paluumatkalla poikkesin katsomaan Elsan ja Svanten neliviikkoisia lapsosia ja voi rakkaus kun ne olivat ihania. Siis niin suloisia ja täydellisiä (no nehän ovat Svanten lapsia ;-) ) ettei ole tosikaan. Siellähän sitä olisi vierähtänyt useampikin tunti pentusia ihastellessa, mutta pakko oli lähteä kotiin katsomaan omia koiria, kun olivat keskenään kotosalla (Juha ja tytöt tekivät kesälomareissuna pienen miniristeilyn ti-ke).

Tiistai-iltana olimme Inton kanssa taas tokokurssilla. Jos edellisellä viikolla tuli vettä kaatamalla niin nyt oli sitten hellettä senkin edestä. Siis todella kuuma! Edelleen hinkkasimme seuraamisessa Inton paikkaa perusasennossa, kokeilimme liikkestä seisomaan jäämistä (joka on ihan hyvällä alulla) ja katsoimme vähän luoksetuloa. Hienosti Into taas  jaksoi vaikka aika kovasti tehtiin ja oli tosiaan ihan järkyttävän kuuma!

Keskiviikko-iltana piti taas olla Saaran ja Ansan agilitykurssi. Tai niin luulin. Aloin juuri lähtöhetkellä tarkistamaan ajo-ohjetta todetakseni, että kurssi onkin aina torstaisin! Totta kai tein tämän sitten vielä niin myöhään, että en ehtinyt enää keskiviikkona paimentamaan ja torstain hautkin jäivät sitten väliin. Argh. Tähän pystyy vain blondi :). Päätin sitten hyödyntää jääneen ajan ja hain Motonetistä spraymaalia ja vedin uuden maalikerroksen autohäkin pintaan. Saima oli innokas avustaja ja ystävällisesti sprayasi häkin sisäpuolen, joten minun ei tarvinnut tunkea itseäni sinne sisään (aika vaikeaa ei pelkästään tämän ruhon kanssa vaan myös tuon huonon polven kanssa). Häkistä tuli vieläkin hienompi :-) .

Torstaina sitten hurautin Saaran ja Ansan kanssa sinne agilitykurssille, hyvin oli harjoitukset kait menneet. Itse kävelin Svanten ja Inton kanssa pienen lenkin Mouhijärvi-cityssä ja löysin sieltä ihan hyvän koirien uittopaikankin.

Perjantai ja lauantai kuluivatkin sitten edelleen siellä omenapuun varjossa lepotuolissa, sain luettua liudan rästiin jääneitä kirjoja ja muutenkin otin kaiken irti viimeisistä lomapäivistä. Tytöt (ihmislapset ja Ansa) menivät vielä mummulaan yökylään perjantaina ja tulivat kotiin vasta lauantai-iltana, joten oli ihanan rauhallista ja hiljaista. Lauantai-iltana lähdimme Saiman kanssa viemään koiria iltakävelylle ja huomasin, että Elvis ontuu tosi pahasti :(. Sen toinen takajalka oli ihan pois pelistä, aivan sellainen vempula eikä tuntunut ottavan alle ollenkaan. Saima kääntyi sen kanssa sitten takaisin kotiin ja kun itse pääsin sinne, annoin Elvikselle heti reippaan Rimadyl-annoksen. Se ressukka ei meinannut päästä edes istumasta seisomaan. Pelästyin aivan valtavasti, mutta onneksi Elvis oli sunnuntaina jo paljon parempi ja tänään maanantaina jo aikalailla normaalin oloinen. Mutta vähän raskas olo tuosta nyt tuli sydämeen...