Eilisissä valmennusryhmän treeneissä vedettiin aika vaihtelevin fiiliksin. Pekka veti treenit ja teemana oli rata. Vaikutteita oli haettu karsintatuomareiden radoista ja Pekka olikin tulostanut niitä kasan meille katseltaviksi. Pekan radat olivat hyppyratoja, pöytä toki löytyi molemmilta. Ajatus oli vetää kisanomaisesti nollaan pyrkien.

Eka rata sujui meiltä Inton kanssa tosi hyvin. Saatiin se heti kerralla nollana läpi. Toinenkin yritys oli ihan hyvä, mutta yritin tässä loppuun vähän uhkarohkeaa persjättöä ja se ei ihan onnistunut. Samaa rataa kokeiltiin vielä kolmaskin kerta ja nyt piti yrittää puristaa aikaa paremmaksi. Tässäkin onnistuttiin Inton kanssa ja yhtä pientä pyörähdystä lukuunottamatta taas ihan mallikas suoritus.

Mutta sitten se toinen rata. Huoh. Se takkusikin sitten senkin edestä. Keskellä rataa ollut ahdas hyppysumppu tuntui tosi vaikealta ja oikein hyvin en saanut sitä menemään ollenkaan. Selvittiin siitäkin sentään jotenkin, mutta oli kyllä hankalaa.

Onneksi saatiin sentään syödä ihanaa suklaakakkua mansikoiden ja kermavaahdon kera. Lievitti vähän epäonnistumisen tuskaa.

Niin. Karsintoihin on nyt majoitus varattu. Ilmoittautunut en kuitenkaan vielä ole.