On oltu aika hissukseen viime päivät. Sunnuntai meni isänpäivää vietellen. Maanantain agitreenit jätin väliin tuon jalkani takia, pienesti sentään jotain tokojuttuja viriteltiin ihan vaan omassa pihassa.

Olosuhteet oli melko haastavat (pimeää ja maassa vähän lunta/sohjoa tjsp.), mutta näillähän se nyt on jokunen kuukausi mentävä. Aloitettiin ohjatun merkkitreenillä, jota tein Sirken vinkkaamalla tavalla. Eli jätin Intoa vähän sinne sun tänne merkkiin nähden ja siitä sitten merkille. Alkuun yritti vähän jäädä vinoon, mutta kun tajusi pelin hengen, teki tosi hienoja merkkejä. Haastetta tarjosin siinä kohden, kun laitoin Inton merkin ja kapuloiden väliin kuono kapuloita kohti ja kävin vielä vähän houkuttelevasti heiluttelemassa kapuloita. Hienosti kääntyi sieltä kuitenkin merkille. Tämä oli Intosta tosi kiva harjoitus. Lopuksi annoin sen hakea molemmat puolet ja tämänkin selvitti hienosti, vaikka ei ihan oikeasti nähnyt yhtään mitään. Eli lisää tätä ja lisää liikkeenohjauksella, niin eiköhän me saada ohjattukin kuntoon.

Tunnarin rakensin omenapuun alle lumettomalle alueelle. Ensin tein niin, että siellä ei ollut sitä omaa ollenkaan. Tosi mainiosti Into malttoi haistella ja etsiä, eikä yrittänytkään koskea vääriin. Hyvä! Toisella sitten oma sinne sekaan, tämä oli ihan loistava suoritus Intolta. Meni ja nappasi heti oman kun osui kohdalle, ei tarkistellut yhtään. Jes!

Seuraamistakin tehtiin, se oli kyllä vähän hankalaa epätasaisen ja sohjoisen alustan vuoksi. Tuntui ihan hyvältä, mutta eihän se tasaista ollut. Muutama liikkeestä istuminen heti istumisesta palkaten. Luoksetulo otettiin ensin suoraan, sitten stopeilla. Seisominen meni vähän pitkäksi, mutta Into näytti kyllä yrittävän jarruttaa ihan hyvin. Maahan meni tosi hyvin. Muutama stoppi sitten vielä erikseen kiertämisen kautta. Kaukoja tehtiin ihan pienesti läheltä tekniikkaa painottaen ja paljon palkaten.

Kivaa oli ja Into oli tosi mainio!