Keskiviikkona vaihteeksi vähän treenattiin agilitya. Tosin ensin tokoiltiin Inton kanssa kotipihalla.

Aloitettiin seuraamisella, joka ihan OK. Käännöksiä yritettiin vähän hinkkailla, työtä riittää kyllä vielä. Sitten otettiin ruutua. Ensimmäisellä kerralla Into meni oikeasta reunasta sisään, mutta muuten hyvin. Toisella lähetyksellä meni suoraan. Noutoa otettiin ihan peruskapulalla ja vauhdista palkaten, ensin ihan noutona ja sitten yksi pelkkä palautus. Nämä OK, kapulan ototkin nyt hyvin (kiersi siis takaa ottamaan). Luoksetulon otin eteen asti. Into tuli kovaa, mutta hienosti jarrutti ja ei törmännyt, vaikkakin tuli kyllä ihan kiinni. Tokoon tuo taitaa olla vähän tiivis, mutta kun itse tykkään, että tulee lähelle. Saa siis olla näin :). Sitten tunnaria perinteiseen tyyliin. Yhden kerran Into nosti väärää, mutta senkin korjasi itse. Viimeisellä kerralla laitoin oikean kasan etupuolelle ja Into lähti tapansa mukaan (ja kuten tarkoituskin on) etsimään takaa ja joutui etsimään tosi kauan ja tulemaan hämykapuloiden ylikin, onnistui hienosti ja nosti oikean. Hyvähyvä!

Sitten lähdettiin Svanten agitreeneihin Nokialle. Tosin Intokin pääsi mukaan, kun olimme Anun kanssa kahdestaan treenaamassa, eli aikaa oli. Tehtiin kaksi pätkää, joista ensimmäinen osoittautui aika kinkkiseksi sekä Svantelle että Tuitulle, lopulta kuitenkin selvitimme sen molemmat. Tein Svanten kanssa takaaleikkauksia, joilla ensin jostain syystä pudotteli aika paljon, mutta lopulta saimme koko hyppykuvion menemään siististi takaaleikkauksin. Myös perusongelmani, eli takimmaiseen putken päähän vienti, oli hankala. En vaan osaa ohjata niitä, teen joko varmistellen tai sitten päästän koiran sinne väärään päähän.

Toinen pätkä olikin helpompi ja siinä ei ongelmia. Kepeille (avokulmasta) yritin viedä niin, että itse kiersin yhden hypyn sisäpuolelta, mutta liikkeeni veti Svanten mukaan sinne hypylle. Vähän aggressiivisemmalla liikkeellä olisi tuokin varmasti onnistunut. Kontakteista radalla oli puomi ja keinu, puomilla aina palkka valmiina. Nämä Svantelta hyvin. Myös pujottelut olivat aika nopean tuntuisia tänään ja kaikkiaan Svante oli tosi hyvä.

Into pääsi yleisen häirköinnin lisäksi tekemään yksittäisiä esteitä, eli lähinnä keppejä, puomia ja keinua. Rengastakin taidettiin ottaa ja kepeille ja puomille mentiin välillä hypyn/hyppyjen kautta, mutta varsinaista rataa se ei tehnyt.

Ja ennen ageja Into sai tehdä hyppynoutoa, latasin telineeseen kaikki laudat ja äkkiä laskien korkeutta tuli 90 cm, Into meni sen kuin tyhjää vaan. Ehkä se metrinenkin sitten onnistuu (saamaton minä en ole saanut aikaiseksi sitä treenata). Myös itse nouto hyvin.