Meillä on ollut monen viikon tauko hakutreeneistä lomien ja muiden häiriötekijöiden vuoksi, mutta tänään sitten päästiin hakuilemaan.

Koska taukoa oli alla, tein Intolle ihan helpon perustreenin, eli neljä maalimiestä, joilta hajumielikuvat pareina. Sen verran hain vaikeutta, että yhden maalimiehen otin sellaiseen kohtaan, jonne joutui menemään sellaisen pienen jyrkänteen kautta. Harjoitus oli Intolle helppoa kauraa, suorat ja nopeat pistot ja äijät ylös. Nämä ovat Intolle kyllä selvästi jo aivan liian helppoja, eli pitänee hakea vähän vaikeutta hommaan. Toisaalta tuo (aika vähäisessäkään) lumessa rämpiminen ei mitään herkkua ollut, eli saattaapi olla, että edessä on ilmaisujen opettelua ja hakumetsä saa odotella keväisempiä kelejä. Saa nähdä.

Treenien lopulla eläinlääkärikin soitteli Oivan tuloksista. Verikokeissakaan ei ollut mitään häikkää, kaikki arvot olivat hyviä. Minulla on siis kaikkien tutkimusten perusteella täysin terve koira, joka kuitenkin läähättelee ja hengittelee raskaasti ja toisinaan vähän yskähteleekin. Oivalle määrättiin nyt kokeeksi Fortekoria ja jos nyt oikein ymmärsin, niin sen pitäisi hiukan laskea sykettä ja jotenkin sitten sen kautta vaikuttaa hapen määrään/kulkuun tai jotain. Parin viikon päästä tarkastuskäynti.