Eilen oltiin taas agilitaamassa. Treenit jäi vähän vajaiksi, kun omaan kinttuun teki juokseminen niin kipeää. Ilmeisesti tuli viikonloppuna lenkkeiltyä vähän turhan ahnaasti (mutta kun oli niin ihana ilma!). Otimme sitten Svanten kanssa vain pari rataa, jotka ihan OK. Palkkoja tuli kontakteilta (puomi ja aa) vaihtelevasti minulta tai sitten oli valmiina. Olivat vaan vähän sellaisia juoksuratoja, eli ei ihan meidän juttu just nyt ;-). Otin siinä sitten vielä erikseen kontakteja (palkat valmiina) ja keppejä, kun jätimme vimpat radat väliin.

Ennen agia taas vähän toko-pelleiltiin. Laitoin yhden merkin ja lähettelin sinne vähän sieltä, täältä ja tuolta. Välillä vain kierrettiin merkkiä (ja otettiin paluumatkalla luoksetulon pysähdyksiä), välillä pysäytin merkille ja saatettiin ottaa joku kaukojen asennonvaihto. Sitten tehtiin liikkeestä istumista, seisomista ja maahanmenoa ja toisinaan suoraan siitä asennosta sinne merkille. Oli ihan hauskaa. Luoksetuloa otin sekä suoraan että ihan kisanomaisesti, pysähdykset olivat hienot!

Elvis on ollut tosi hyvässä kunnossa. Se on ollut suorastaan riehakas ja haastanut Oivaakin leikkiin lenkillä. Minulle se tuo koko ajan keppejä revittäväksi ja on muutenkin ollut oma, ihanan rasittava itsensä. Eilen oli sen verran kylmä, että laitoin sille lenkille takin päälle. Tuskin siitä ainakaan mitään haittaa on, vaikkei Elvis varsinaisesti tunnukaan palelevan.

Ansallekin ostettiin takki lauantaina. Tosin siinä on hitusen liian löysä se vatsakappale ja Saaran pitäisi vähän fiksata sitä. Ompelukoneessa on kuitenkin alalanka jotenkin huonosti ja nyt pitää ensin saada mummu katsomaan sitä konetta (minä ymmärrän ompelukoneista suurin piirtein saman verran kuin ydinfysiikasta). Ansa kyllä tarvitsisi sen takin, sillä se palelee todella.