Eilen agitin Viskin kanssa Eurotallilla. Tommin radat tarjosivat taas haasteita ihan riittämiin, mutta silti saimme aikaiseksi ihan onnistuneet treenit.

Ekan radan etukäteen vaikein kohta oli aalta putken ja muurin välistä vienti hypylle, josta sitten kierrättäen sille muurille. Tämä meni Viskiltä kuitenkin tosi hyvin ja kääntyi hienosti sinne muurillekin. Jonkin verran jouduimme hinkkaamaan keppien jälkeistä hyppysumaa välistävetoineen ja takaakiertoineen, mutta suurempia ongelmia ei ollut. Toinen rata oli sama kuin ensimmäinen, mutta toiseen suuntaan. Tässäkin vaikein oli se samainen hyppykuvio eri suunnasta vain. Aika kivasti sain senkin sitten menemään, kun vaan maltoin olla itse rynnimättä liian aikaisin eteenpäin.

Kolmas rata oli sitten sellainen kikkailukierros, jossa ideana tuntui olevan se, että mennään esteille sieltä, mistä se vaikeinta on. Näissä vähän turhankin mielikuvituksellisissa kuvioissa meillä oli Viskin kanssa ongelmia, mutta se on ihan ymmärrettävää. Yhdessä kohdassa olisi hyötynyt siitä, että voi jättää koiran aalle, sekin lopulta onnistui, joskin ensin Viski päättäväisesti yritti olla sitä mieltä, että pysähtyä voi sinne aan jälkeiselle maa-alueellekin. Muutenkin pyrki valumaan kontakteilla liian alas, joten niitä otin sitten uudelleen ja palauttelin paikkaa mieleen. Pysähtyi ja odotti, mutta tuli vähän liian pitkälle. Kepeillä ei tänään ongelmia ollenkaan, vaikka yhdellä radalla jouduin keppien jälkeen valssaamaan, onnistui hyvin. Rimatkin pysyivät aika hyvin, lähinnä yksittäisiä pudotuksia, joista jokunen minunkin piikkiini.

Ihan kivat treenit siis, joissa siitä kahden viikon takaisesta hullusta koohottajasta näkyi vain pieniä aavistuksia (onneksi ;o) ).