Viimeinen työviikko ennen lomaa oli aika kiireinen. Vähän kuitenkin ehdittiin treenailemaankin.

Agilitya treenattiin poikkeuksellisesti tiistaina. Keskiviikkona oli oma vetovuoro, joten sain tungettua itseni tiistai-ryhmään ja vältettiin näin väliviikko. Loppujen lopuksi meitä oli treeneissä paikalla vain kolme: yksi varsinainen ryhmäläinen, yksi varakoirakko ja sitten me Inton kanssa. Tehtiin sitten pientä radanpätkää, joka toki sekin tarjosi haasteita ihan riittämiin. Ensimmäisellä yrittämällä Into pudotteli rimoja, mikä on sille varsin poikkeuksellista. Luultavasti oma ohjaukseni oli aika surkeaa. Uusinnalla selvittiin sitten jo nollalla. Yhteen kohtaan löytyi vielä muiden avustuksella vähän jouhevampia ohjaus ja sitten saatiin jo ihan onnistunut kokonaisuus aikaiseksi. Sää ei ollut mitenkään tolkuttoman kuuma, mutta erittäin kostea. Oli tosi rankkaa ja hiostavaa.

Tokoiltu on torstaina ja perjantaina. Torstaina ohjatussa tuli ongelmia, kun kapulat upposivat pitkään ruohoon. Into aina näissä luovuttaa, eikä meinaa lähteä ollenkaan, jos ei näe kapuloita. Todella ärsyttävää ja tästä jouduttiin vähän vääntämäänkin. Muut jutut (seuraaminen, tunnari, kaukojen aloitukset ja ruutu) ihan hyvin. Lopuksi ohjattu vielä erikseen hiekkakentällä ja siellä pystyi tekemään sitten ihan hyvin.

Paikallaoloista tehtiin vain makuu ja sekin varsin lyhyenä. Into teki oikein hyvin.

Perjantain treeneissä aloitettiin idarilla, jossa asennot oikein. Sitten luoksetuloa, jossa seisominen ihan OK. Siitä loppuun Into lähti kovin matalana, enkä päässyt maahanmenoja oikein siihen sitten ottamaan. Niitä sitten erikseen, kuten myös loppuosaa. Ruudussa Into lähti havittelemaan idarin merkkejä. Autoin siirtymällä itse lähemmäksi ruutua, siitä oikein hyvin. Loppuosaa erikseen, ei ongelmia siinäkään. Tunnari tehtiin pienen tauon jälkeen ja se oli ihan hyvä. Ohjatun otin taas hiekan puolella, viskelin itse kapulat. Tässäkään ei ongelmia.

Paikallaolossa Into ei meinannut laittaa ensin päätä maahan, tästä annoin heti aika nasevan palautteen, jonka seurauksena ei sitten pystynyt nousemaan istumaan. Nämä vielä erikseen ja saatiin onnistuminen. Istuminen oli moitteeton.

Ja nyt sitä sitten ehditään paremmin treenaamaankin, kun alkoi loma. Viisi viikkoa kesälomaa edessä, ihanaa!!