Lomakiireet on pitäneet pois koneelta viime aikoina. Tokoa on treenailtu ainakin keskiviikkona, torstaina ja perjantaina. Lähinnä ruutua ja ohjattua, myös paikallaistumisia on tehty jonkin verran. Treenit on sujuneet ihan kivasti.

Tänään oltiin kokeessa Ulvilassa. Kolmostulos saatiin aikaiseksi, kun sekä (ahkerasti treenatut) ruutu ja ohjattu menivät nollille. Ruudussa Svante lähti merkiltä suoraan eteenpäin, ei ollenkaan oikeaan suuntaan, ihan kuin sillä ei olisi ollut mitään käsitystä siitä, että missä se ruutu on. Ohjatussa oli taas vanha ongelma, eli yritti ryysiä suoraan kapulalle ja jättää merkin välistä kokonaan.

Muuten koe meni ihan kohtuullisesti. Istumisessa oli hitusen korjannut asentoa, siitä muistaakseni 9,5. Makuussa oli myös kääntänyt lonkalta toiselle ja jotenkin siirrellyt etujalkojaan, oiskohan saatu kasi (en ole varma). Seuraaminen oli tuomarin mukaan todella kaunista ja hyvää, mutta liian tiivistä, kasi. Svante nojasikin aika tavalla. Oli ehkä vähän kierroksilla.

Idarissa teki kaikki asennot (jees, siis myös istui), mutta seuraaminen edelleen liian tiivistä ja maassa ollessa haisteli kait vähän maata. Vissiin ysi siitä.

Luoksetulo oli tällä kertaa minustakin hyvä, mutta istui hitusen vinoon edessä. Siitä rokotettiin piste tai puoli.

Hyppynoudossa rapsautti taas palatessa. Johtunee siitä, että se metalli on Svantesta _ällöttävä_ ja se suussa hyppääminen vaikeaa. Muuten liike OK. Tunnarissa löysi oman ja otti sen hyvin ja nopeasti ilman varmisteluja, vähän puri ja jotenkin onnistui pudottamaan sen istuessaan eteen. Yllättäen osasi itse korjata; nosti kapulan ja otti hyvän luovutusasennon. Tästä vissiin kasi. Pistemenetyksistä huolimatta olin liikkeeseen tosi tyytyväinen. Varmuus on löytynyt ja mielissäni olin myös siitä, että osasi korjata tuon luovutusasennon. En olisi uskonut.

Kaukoista saatiin seiska. Nyt lähti hyvin liikkeelle, ensimmäisen asennon jumitusta (kuten viime kokeessa) ei ollut, muutenkin asennonvaihdot hyvät, mutta maasta seisomaan noustessa annoin jonkun ihan omalaatuisen käsimerkin (sellaisen vähän sinne päin huitaisun) ja Svante nousi vain istumaan. Muut vaihdot nappiin ja tuomarin mukaan ei liikkunut ollenkaan. Jes.

Lopuksi valtavat onnittelut uudelle TVAlle Viskille (ja vähän Piallekin ;-) )!!!